SNART ÄR DE MINA IGEN | Emma Sundqvist, Bergen Norge

Emma Sundqvist, Bergen Norge

Annons

SNART ÄR DE MINA IGEN

Förra året köpte jag världens bästa och finaste skor. Jag var så nöjd, fick så mycket skryt och det var kärlek. Tyvärr valde de att svika mig till våren och jag returnerade de. Fick självklart pengarna tillbaka och jag köpte ett par nya, dock var dessa slut på Vagabond:s huvudlager så fick bli en annan modell.
De nya ifrån SVEA, KILAR känns klumpiga. Inte nöjd. Hade de häromdagen och fick byta efter någon timme.

Så det blev kärlek när jag insåg att de fanns igen och beställa. Så om några dagar har jag de i handen igen.
Är ju inte direkt innanför min budget denna månad, inte efter alla besök hos doktorn och tabletter. Men tycker lite synd om mig själv och får helt enkelt inte shoppa något mer i 19 dagar. Sedan kommer lönen och vi reser till STHLM!!!

IMG_2032

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats